VÅRE BEHANDLINGER


fra kr 400,-

THAIMASSASJE
(HARD)


 

Den tradisjonelle thai massasjen kombinerer teknikker fra akupressur og yoga, noe mange mener er en unik kombinasjon. Det hevdes at å få thai massasje er som å gjøre yoga-øvelser uten anstrengelser samtidig som man mottar akupressur-behandling. Thai massasje har et bredt spekter av teknikker og kan inneholde alt fra dyp muskel- og triggerpunktsmassasje til en mykere og mer behagelig massasje.

30 min - 500 kr
45 min - 600 kr
1 time - 700 kr

fra kr 400,-

THAI + OLJEMASSASJE


Oljemassasje betyr å stimulere kroppens vev for hånd med massasje olje, for å fremme helse og foryngelse til hele kroppen. Olje massasje er designet for å la hendene gli lettere under massasje økten og generelt kan olje massasje gi maksimal avslapning for både kropp og sjel. Oljemassasje er virkelig en fantastisk måte å lindre stress og spenning som har samlet seg i kroppen under en slitsom dag.

30 min - 400 kr
45 min - 500 kr
1 time - 700 kr

fra kr 400,-

AROMATERAPI


Aromaterapi er en alternativ medisinsk terapiform som forsøker å utnytte plantenes aromatiske eteriske oljer både på grunn av deres duft og av tilhengernes påståtte legende egenskaper. At disse oljer har legende effekter, er ikke bevist vitenskapelig.


30 min - 400, 1 time - 600.

GI DEG SELV ET ØYEBLIKK MED AVSLAPNING!
BOOK EN TIME NÅ!